Shakira : Did It Again

Singlet · Stara.fi

Onnistuneen paluun musiikkirintamalle parin vuoden jälkeen tehnyt latinotähti Shakira julkaisee nyt toisen singlen uudelta She Wolf -menestyslevyltään. Uusi kappale on kevyt r&b-tyylinen raita nimeltään Did It Again.

Shakira on ottanut kappaleeseen selviä vaikutteita kollegaltaan Rihannalta, sillä nyt musiikkilinja on pieniä latinovaikutteita lukuunottamatta pitkälti sama. Selvimmin lainaus käy ilmi Rihannan tavaramerkeiksi muodostuneiden ”eeh eeh ooh ooh aah aah” huudahdusten muodossa. Ne ovat kuin suoraan barbadoslaisen biiseistä lainattuja.

Yksinkertainen tausta rullaa yllättävän hyvin ja muutenkin eleetön soundimaailma nostaa hyvin esiin kappaletta kannattavan hammond-teeman. Kovinkaan massiivista hittikoukkua ei vokaaleista edellä mainittua lainaa lukuunottamatta löydy.

Kokonaisuutena Did It Again on kuitenkin varsin toimiva raita, mutta ponnekkuutta siitä ei kovinkaan paljoa löydy esimerkiksi tanssilattioille. Radiossa biisi saanee siitä huolimatta suosiota mukavasti. She Wolf -albumilta löytyy kuitenkin selvästi tätä parempiakin raitoja.

Pisteet 3/5