BB-Kätlin on vielä Helsingissä: ”Mä oon ihan shokissa!”

Big Brother · Stara.fi

Tänä aamuna Big Brother -talosta asukasvaihtoon Filippiineille tänään lähtenyt BB-Kätlin poistui talosta jo aikaisin aamulla, ja hänen uskottiin suunnanneen suoraan lentokentälle ja kohti Manilaa.

Tämäniltaisessa Big Brother Extra -ohjelmassa kuitenkin kerrottiin, että Kätlin on edelleen Helsingissä. Hänet kuljetettiin aamulla Espoon Kivenlahdessa sijaitsevasta BB-talosta autolla Helsingin keskustaan ja hotelliin, jossa hän viettää yönsä. Kohti Manilaa Kätlin suuntaa vasta perjantaina aamulla.

– Mä oon ihan shokissa. mun kieli on jäänyt kitalakeen kiinni. Mulla on ihan kuiva suu. En ole koskaan kokenut tällaista herätystä, Kätlin kommentoi ohjelman studiolla ennen automatkaansa.

– Mä en tiennyt yhtään että on aamu. Mä luulin että on vielä yö. Silloin kun mut herätettiin niin silloin oli vielä pimeetä. Tuntuu tosi oudolta nähdä ihan normaalia elämää. Mä olin ajatellut että se olis tuntunut vielä oudommalta. Ei se sitten ollutkaan. Samalla lailla elämä jatkuu, Kätlin kommentoi automatkan aikana.