Lindsay Lohan kiistää heterosuhteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on ollut viime kuukausina otsikoissa runsaasti myös Samantha Ronsonin lesbosuhteensa merkeissä. Tyttöparin on-off -suhde on ollut varsin myrskyisä, ja se on ilmeisesti tälläkin hetkellä jäähyllä.

Eilen Lindsay Lohan kuvattiin yllättäen juhlimassa miesseuralaisen, Petey Wrightin, kanssa. Pari ikuistettiin puolen yön maissa kun he olivat poistumassa Chateau Marmontista Länsi-Hollywoodissa. Tieto ja kuvat miesseuralaisesta päätyivät nopeasti viihdelehtiin, mutta nopea oli myös Lindsay. Hän nimittäin kiisti epäilyt heterosuhteestaan heti tuoreltaan.

– Vain koska hengaan pojan kanssa ei tarkoita sitä että hän on minun poikaystäväni. Emmekö voi olla vain ystäviä? Grrrr! :) Hauskaa päivänjatkoa kaikille, Lindsay Lohan kommentoi tuoreeltaan Twitter-blogissaan.