Lindsay Lohanin henkivartija pidätettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on ollut viime viikkoina tiiviisti otsikoissa henkilökohtaisten ongelmiensa merkeissä. Ensin hänen lesbosuhteensa kariutui ja sen jälkeen hän sai potkut levy-yhtiöstään.

Nyt Lindsay on itse selvinnyt illanvietostaan muutamalla kohuotsikolla mahdollisesta poikaystävästä, mutta hänen yli-innokas henkivartijansa päätyi puolestaan pidätysselliin. Lindsay oli ystävineen juhlimassa Länsi-Hollywoodissa sijaitsevassa ja julkkisten suosimassa Chateau Marmont -hotelliravintolassa, kun henkivartija törttöili samaan aikaan ulkopuolella.

Hollywood.com -julkaisun mukaan henkivartija yritti väkisin ajaa poliisin sulkemalle ajotielle, ja sen seurauksena hänet päätettiin pidättää. Myöhemmin hänet kuitenkin vapautettiin ilman syytteitä.