BB-bileissä tiukka meikkikielto saunaan ja paljuun

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin tänään asukkaiden toimesta näyttävä tanssiesitys, kun he harjoittelivat ja esittivät Michael Jacksonin Thriller -kappaleen tanssikoreografiat. Halloweeniin kunniaksi asukkaat meikattiin ja puettiin zombie-tyylisiksi.

Onnistuneen esityksen jälkeen heidät palkittiin bileillä. BB-Toni ei kuitenkaan saa nauttia juhlista täysin rinnoin, sillä Isoveli kutsui hänet päiväkirjahuoneeseen ja antoi miehelle vastuullisen tehtävän.

– Minut on nimetty saunamajuriksi. Huono uutinen on se, että myös palju on käytössä. Meikkien kanssa ei saa mennä saunaan eikä paljuun. Ne pitää pestä pois ennen sinne menoa, Toni opasti asukkaita.

BB-talossa on ollut jo pidemmän aikaa voimassa päiväunikielto, jota Isoveli onkin valvonut tarkasti. Illan bileiden jälkeinen huomisen väsymys mietitytti jo nyt asukkaita. BB-Sami kuitenkin uskoi, että sääntöjä voitaisiin hieman höllentää sunnuntain kunniaksi.

– Kyllä mä luulen, että tällaisen perseilyn jälleen saa nukkua oikein kunnolla, että olisi sit illalla vähän skarppina, Sami uskoi viitaten huomisen illan suoraan lähetykseen.