BB-Toni: ”Kätlin tulee tänä iltana takaisin”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa koetaan tänä iltana yksi kauden merkittävimmistä muutoksista, kun BB-Cathy muuttaa asukasvaihdon merkeissä Filippiineiltä Suomen BB-taloon. Samalla Suomesta Manilaan suunnannut BB-Kätlin muuttaa sikäläiseen taloon.

Kätlin poistui Espoon Kivenlahdessa sijaitsevasta BB-talosta torstaina aamulla. Asukkaat ovat odottaneet hänen tilalleen uutta asukasta, mutta sellaista ei ole vielä tullut. Tästä syystä talon tapahtumia yleensä hyvin ennustanut BB-Toni kertoikin tänään uskovansa, että Kätlin palaa taloon illan lähetyksessä.

– Jokohan Kätlin tulee takaisin, tulee suoraan lähetykseen sviitistä, Toni veikkasi.

– En mä usko, Aso ilmoitti.

– Niin, en mäkään enää usko mihinkään. Kamalaa, kun joutuu kotiin, niin sitä varmaan aluksi luulee, että on vain jossain käymässä, niin kun kylässä, Toni mietti.

Asukkaat odottavat illan suoraa lähetystä tällä hetkellä selvästi normaalia hermostuneempana. Kätlinin poistumisen aiheuttama epätietoisuus luo taloon jännittynyttä ilmapiiriä. Odotukset lunastetaan kuitenkin vielä tänään, kun kuvankaunis BB-Cathy astelee suomalaisten BB-asukkaiden keskuuteen.