Lindsay Lohan: ”Isäni on hullu!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on jälleen uransa aallonpohjassa, ja samaan aikaan hänen isänsä Michael kommentoi kärkkäästi tyttärensä touhuja lehdistössä. Tällä viikolla isä kertoi muiden muassa aikovansa hakea oikeudelta Britney Spears -tyylistä huoltajuutta tyttäreensä.

Lindsay Lohan on kuitenkin raivostunut isänsä tuoreimmistakin lausunnoista ja hän ilmoittikin aikovansa hakea isälleen oikeudelta lähestymiskieltoa. Nyt Lindsay on haukkunut isäänsä myös Twitter-blogissaan.

– Isäni on hullu eikä hän ansaitse isä-titteliä, koska hänellä ei ole koskaan ollut sijaa elämässäni. Hän on ainoastaan loukannut ja uhkaillut perhettäni. Hänen pitäisi olla kaltereiden takana. Nyt hän on ylittänyt rajan ja loukannut perhettämme viimeisen kerran, Lindsay kirjoitti.

Lisäksi 23-vuotias Lindsay paljasti 15-vuotiaan pikkusiskonsa soittelevan hänelle kysyäkseen miksi heidän isänsä tekee pahaa omalle perheelleen.