BB-Kätlin vaihtoi Manilassa BB-taloa – sai kylmän vastaanoton!

Big Brother · Elina Sipiläinen

Suomen Big Brother -talosta Manilaan viime viikonloppuna suunnannut BB-Kätlin on ollut ensimmäisistä tunneista saakka kuin liimattuna sikäläiseen asukkaaseen, BB-Hermesiin. Kätlin on jo kertonut suunnittelevansa jopa Hermesin luona käymistä sen jälkeen kun ohjelma on ohi.

– Hermes on tosi mukava. Se pitää huolta musta. Se teki mulle eilen paperista sydämen ja kukkia. Se on tosi söpö ja ihana. Ehkä voin jopa pikkaisen ihastua, mutta en mä tiedä. Mä en tiedä mistään mitään. Saanko mä ottaa sen mukaan? Kätlin tiedusteli Manilan A-talon päiväkirjahuoneessa.

Tänään Kätlin ja Hermes kuitenkin erotettiin, kun virolaissyntyinen vaaleaverikkö passitettiin Manilan Pinoy Big Brother -ohjelman B-taloon. Mahdollisesta siirtämisestä kerrottiin tosin Filippiineillä jo eilen. Alunperin Kätlin sai itse päättää menevänsä A-taloon, mutta nyt talo on siis vaihtanut.

Mukanaan B-taloon Kätlin vei muiden muassa ruokaa, mutta kaukainen vieras sai siellä kuitenkin erittäin kylmän vastaanoton. Miehet marssivat nimittäin ulos omiin puuhiinsa neitokaisen asteltua taloon. Parhaillaan asukkaat ovat kuitenkin kerääntyneet viileästä vastaanotosta huolimatta samaan ruokapöytään ja Kätlin keskustelee asukkaiden kanssa innokkaasti.