24-sarjan Kiefer Sutherland veti aamukännit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suositusta 24-televisiosarjasta tunnettu näyttelijä-tuottaja Kiefer Sutherland tunnetaan alkoholin ystävänä, ja hän on joutunut juovuttavan nesteen takia useita kertoja myös pahoihin vaikeuksiin. Nyt putki on mahdollisesti jälleen auki.

Jack Bauerin roolissa agenttisarjassa nähtävä Sutherland bongattiin nimittäin baarista jo aamuseitsemältä. Neste maistui varsin tehokkaasti, sillä hän sai aikaan peräti 700 dollarin laskun kello 13.00 mennessä. Samalla baarin asiakkaat pääsivät poseeraamaan supertähden kanssa kameroiden edessä. Katso kuvat tästä.

Nyt viihdemaailmassa toivotaan, että tämänkertainen aamukännäys ei olisi merkki uudesta retkahtamisesta. Taannoin Kiefer Sutherland jäi nimittäin kiinni esimerkiksi rattijuopumuksesta. Lisäksi häntä uhkasi pitkä vankilatuomio muotisuunnittelijan pahoinpitelystä, josta hän oli hetken aikaa myös etsintäkuulutettuna.