24-sarjan Kiefer Sutherland antautui poliisille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme toissapäivänä kuinka 24-sarjan päätähti ja tuottaja Kiefer Sutherland voi joutua jopa vankilaan, mikäli hänet todetaan syylliseksi muotisuunnittelijan pahoinpitelyyn. Nyt hän on antautunut vapaaehtoisesti poliisille.

Supertähti pukkasi tiistaina julkkisjuhlissa päällään muotisuunnittelija Jack McColloughia sillä seurauksella, että miehen nenä aukesi. Nyt Sutherland on ilmoittautunut poliisilaitokselle kuulusteluja varten. Eilen Yhdysvalloissa liikkui huhu, jonka mukaan tähti olisi pidätetty, mutta se osoittautui pian perättömäksi.

Torstaina poliisille antautunut Kiefer sai kuulustelujen jälkeen myös tulevan oikeudenkäyntipäivän. Parhaillaan ehdonalaisessa oleva tähti istui taannoin jo 48 päivää vankilassa, mutta voi joutua uudelleen kiven sisään, mikäli hänet todetaan syylliseksi pahoinpitelyyn.