BB-Cathyn jäähyväisjuhlat: ”Onkos täällä kilttejä lapsia?”

Big Brother · Stara.fi

Kuten Stara eilen kertoi, tänään Big Brother -talossa vietetään kaukaisen vieraan, filippiiniläisen Cathyn, jäähyväisbileitä suomalaisten joulujuhlien merkeissä. Huomenna Suomen BB-talon jättävä neitokainen saa kotiinviemisiksi myös joululahjoja.

BB-Cathy joutui eilen Big Brotherin jekuttamaksi ja hän luulee edelleen, että tulisi viettämään Suomessa peräti kuukauden ajan. Todellisuudessa neitokainen voisi jo alkaa laskea tunteja kotimatkansa alkamiseen. Cathy on tutustunut viime päivinä tehokkaasti suomalaiseen kulttuuriin, ja tänään on vuorossa vielä tutustuminen suomalaiseen jouluun.

Illan mittaan ohjelmassa on muiden muassa perisuomalaisten jouluruokien nauttimista sekä mitä ilmeisimmin myös joulupukin vierailu, mikäli hän ehtii Korvatunturilta tapaamaan Manilasta saakka lennätettyä BB-kaunotarta.