BB-Toni rokkasi: ”Mie oon Toni Tapani ja mie sanon v**tu jee!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa saatiin hetki sitten päätökseen tämän viikon päällikkökilpailu, jossa asukkaiden tuli esittää Sininen ja valkoinen -kappale yksitellen. Rangaistuksena sääntörikkomuksistaan BB-Dana ja BB-Saranna eivät kuitenkaan saaneet ottaa osaa kilpailuun.

Päällikkötuomarina toimiva BB-Cathy kannusti innokkaasti ja tasapuolisesti kaikkia laulajia. Viimeisenä esiintyi BB-Toni, joka tarjosi asukkaille näyttävän rock-show’n Pitkä kuuma kesä -elokuvan tunnelmissa.

– Mie oon Toni Tapani ja mie sanon v**tu jee! Toni ilmoitti esityksensä aluksi.

Hän oli virittäytynyt oikeaan tunnelmaa rakentamalla itselleen kuvitteellisen mikkiständin ja soittamalla samalla harjanvartta. Tonin rokkiversio piti sisällään hieman vähemmän sanoja kuin muiden laulut, mutta hän paikkasi tätä puutetta samaisesta elokuvasta tutulla Lootusasentoon -kappaleella.