Lihonut Mariah Carey estottomasti uimapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viidellä Grammy-pystillä urallaan palkittu poptähti Mariah Carey julkaisi taannoin uuden Memoirs Of An Imperfect Angel -albuminsa. Viime viikkoina laulajatähti on ollut kuitenkin otsikoissa musiikkinsa lisäksi myös lihomisensa merkeissä.

Viime viikolla Mariah Carey ikuistettiin turvamiestensä kanssa kaupungilla, kun supertähti oli pukeutunut paria numeroa liian pieneen mustaan paitaan. Nyt Mariah Carey on uskaltautunut rannalle valkoisessa uimapuvussa kuvaamaan ilmeisesti musiikivideotaan. Valkoinen väri ei tunnetusti anna muotoja juuri anteeksi, mutta Mariah näyttää olevan upeasti sinut vartalonsa kanssa. Katso kuvat tästä.

Mariahin albumista odotettiin välitöntä menestystä, mutta varsinaisia jättihittejä levyltä ei ole ainakaan vielä julkaistu. Levyn tähän mennessä menestynein kappale I Want To Know What Love Is on sekin cover-biisi eikä siis Mariahin omaa käsialaa. Mariah tähdittää parhaillaan  myös Lee Danielsin ohjaamaa Precious-elokuvaa, joka sai ensi-iltansa Sundance-elokuvafestivaaleilla.