BB-Cathy kuuli karmean uutisen – tänään ulos talosta!

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -taloon viime sunnuntaina Manilasta ohjelman asukasvaihdon merkeissä muuttanut BB-Cathy sai hetki sitten huomata, että häntä oli viilattu rankasti linssiin. Kaukaiselle vieraalle nimittäin paljastettiin päiväkirjahuoneessa, että hän joutuu lähtemään talosta jo parin tunnin sisällä.

BB-Cathy kävi hetkessä läpi koko tunneskaalan, sillä hän saapui päiväkirjahuoneeseen lauleskellen ja tanssahdellen. Hetken kuluttua murtunut kaunotar vuodatti kuitenkin jo pettymyksen kyyneleitä.

Subin verkkosivujen mukaan filippiiniläinen Cathy otti tiedon pikaisesta häätämisestä vastaan järkyttyneenä. Hänelle kerrottiin nimittäin toissapäivänä valheellisesti, että hän tulisi viettämään Suomen BB-talossa peräti kuukauden ajan. Päiväkirjahuoneessa kyyneleitään pidätellyt kaunotar paljasti epäilleensä huijausta, mutta tieto tuli kuitenkin hänelle yllätyksenä.

– Näkemiin Suomi. Tämä on ollut mieletön kokemus ja olen todella onnellinen. Suomi ja suomalaiset rokkaavat! Voisinpa jakaa itseni kahtia, että voisin olla molemmissa BB-taloissa, Cathy sai sanotuksi.