Cathyn häätö tuli shokkina asukkaille – Asokin purskahti itkuun

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan menossa varmasti koko tuotantokauden tunteikkain hetki. Kaukainen vieras BB-Cathy tuli nimittäin hetki sitten ulos päiväkirjahuoneesta vuolaasti itkien. Hän kutsui kaikki asukkaat luokseen makuuhuoneeseen. He olivat shokissa Cathyn itkiessä lohduttomasti.

– Mitä tapahtui? Mitä tapahtui? Dana kysyi.

– Onko se jotain pahaa? Sampo tiedusteli.

– Cathy, Cathy, mitä tapahtuu? Onko se pahaa? Dana ihmetteli.

– Okei. Ovatko kaikki täällä? Okei, istukaa. Haluan kiittää teitä kaikesta. Lähden tunnin kuluttua Filippiineille. Haluan käyttää tämän lyhyen tilaisuuden kiittääkseni. Kun tulin tänne niin oletin teidän olevan aivan päinvastaisia, mutta ette olleetkaan töykeitä, Cathy sai sanotuksi kyyneleiden seasta.

– Rakastan sinua, BB-Sami sai sanotuksi.

– Lähden tunnin kuluttua. Filippiinien Big Brother huijasi minua, että olen täällä kuukauden. Olen hyvin onnellinen tästä mahdolisuudesta. Te olette olleet niin mukavia ja haluan kiittää teitä siitä. Olen oppinut paljon teistä ja suomalaisista. Te olette mahtavia. Minulle tuli niin shokkina, kun he kertoivat, että joudun lähtemään tunnin kuluttua. Pidetään yhteyttä, Cathy sanoi ja purskahti jälleen lohduttomaan itkuun.

Myös BB-Aso purskahti itkuun halatessaan Cathyä. Tämän jälkeen Cathy haki varastohuoneesta lahjoja sumalaisille asukkaille. Lahjat olivat peräisin hänen kotialueeltaan Filippiinien Boholista. Asukkaat saivat muiden muassa näyttäviä huiveja. Suomalaisten vastalahjaa ei ainakaan vielä annettu, mikäli sellainen on olemassa. Kätlin sai viime yönä Manilassa mukaansa upean juhla-asun.