BB-Cathy: ”Pyydän ehkä alkoholia BB-talossamme”

Big Brother · Stara.fi

Suomen ja Filippiinien Big Brother -ohjelmissa päättyi tänään yksi merkittävä operaatio, kun asukasvaihto loppui molemmissa maissa. Suomen BB-talossa viiden päivän ajan asunut mallikaunotar BB-Cathy kuuli lähdöstään vasta tunti ennen häätöään.

– Olin shokissa ja sanaton, kun Big Brother kertoi että lähden tunnin päästä. En voinut uskoa sitä kun se tuli niin nopeasti. Ajattelin että Big Brother leikkii tunteillani. Kaikki talossa tapahtunut oli erittäin hienoa. Ehkä parasta oli kun näin eilen joulupukin, Cathy kertasi vierailunsa saldoa talosta lähdettyään.

– Minulle kerrottiin että tulen Suomeen, jossa Joulupukki asuu. Se tuntui niin aidolta kun näin hänet ja halusin halata häntä. Näin nyt ensimmäisen kerran myös lunta ja pääsin leikkimään sillä. Unelmani oli kokea joskus lunta ja nyt sain kokea sen.

– Jään kaipaamaan kaikkia. Antti ja kaikkia sekä suomalaista ruokaa ja avomielisyyttä. He eivät ajattele mitä muut voivat heistä ajatella, vaan tekevät mitä haluavat. Mieleenpainuvaa oli myös nähdä kuinka he nauttivat alkoholia. Nyt pyydän ehkä saada alkoholia myös omassa BB-talossamme.

BB-Cathy palaa Manilan Pinoy Big Brother -taloon tämän hetken tietojen mukaan vasta sunnuntaina, koska hän lähtee kotimatkalle vasta lauantaina aamulla. Filippiineiltä Suomeen palaava Kätlin suuntaa kuitenkin Espoon BB-taloon vielä ensi yön aikana.