BB: Viinahanat viimein kiinni – Toni valitti jälleen

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talossa kuluneen viikon illat ovat sujuneet pitkälti alkoholinhuuruisissa tunnelmissa, ja talosta eilen poistunut BB-Cathy ihmettelikin kovasti suomalaisten viinanhimoa. Esimerkiksi BB-Dana kertoi hänelle dokaamisen ja oksentelun olevan suomalaisille jokapäiväistä.

Ilmeisesti myös Isoveli on nyt ottanut kaukaisen vieraan kommenteista onkeensa. Tänään ohjelmassa on nimittäin saunabileet, mutta varastohuoneesta löytyi alkoholin sijaan ainoastaan vesipulloja.

– Äääh, tää on niin lamatarjoilu, Sampo valitteli tilanteen huomattuaan.

Saunominen ilman alkoholia on ilmeisesti vierasta Tonille, joka otti asian raskaasti. Hän esimerkiksi kieltäytyi menemästä saunaan juomien puutteen takia. BB-Sami ilmoitti kuitenkin aikovansa suunnata rentoutumaan lauteille joka tapauksessa, mutta BB-Dana epäili jostain löytyvän vielä piilotettuja juomia.

– Jossakin voi olla piilotettuna jotain. Nyt meitä vaan huijataan ja kohta on bileet, Dana epäili.

Pian Dana alkoi kuitenkin itsekin ihmetellä alkoholin himoaan.