Bruno-leffasta poistettu Jackson-kohtaus julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen vuoden hittielokuviin lukeutunut Bruno sai ensi-iltansa Hollywoodissa samana päivänä kun poptähti Michael Jackson kuoli. Leffassa oli mukana myös kohtaus, jossa jekutettiin Jacksonin LaToya-siskoa. Se ehdittiin kuitenkin leikata pois kiireen vilkkaa vain muutama tunti ennen ensi-iltaa.

Lopulta elokuvayhtiö katsoi asialliseksi leikata kyseisen kohtauksen pois myös varsinaisesta levitysversiosta. Nyt poistettu kohtaus on kuitenkin päätynyt julkisuuteen E! Onlinen verkkosivustolla. Katso video tästä. Kohtauksessa Brunon ja Paula Abdulin haastattelun aikana huoneeseen kärrätään lihava alaston mies, jonka päälle on aseteltu syötäväksi tarkoitettuja ruokia.

– Sinun täytyy olla nälissäsi. Tuodaan paikalle vähän ruokaa, Bruno toteaa Abdulille.

– Voi hyvä Jumalani. Tämä on todella paha minulle, Idol-tuomari kommentoi ja päättää poistua paikalta.

Brunon avustaja hoitaa tilalle LaToya Jacksonin, joka tyytyy vain kikattelemaan ruoalla koristellun alastoman miehen edessä. Hän uskaltautuu jopa kokeilemaan ruokia. LaToya vastailee myös kysymyksiin Michael-veljestään. Lopulta myös hän saa kuitenkin tarpeekseen, kun Bruno yrittää urkkia Michaelin puhelinnumeroa hänen kännykästään.