BB-Cathy kauhistelee Suomen hurjaa menoa: ”Kuivapanoa ja miesten suudelmia”

Big Brother · Stara.fi

Suomesta Filippiinien Pinoy Big Brother -taloon hetki sitten palannut BB-Cathy kertoo parhaillaan innokkaasti sikäläisille asuinkumppaneilleen kokemuksistaan Suomessa. Asukkaat taivastelevat neitokaisen hurjia tarinoita.

– Siellä oli miehiä, jotka olivat kovia ulkoa, mutta pehmeitä sisältä. Esimerkiksi Aso, joka itki kun lähdin, BB-Cathy kertoi.

Tämän jälkeen hän kertoi kuinka oli oikopäätä ihastunut Sampon silmiin ja kuinka Sampo ja Aso olivat suudelleet porealtaassa hänen nähtensä. Ensin asukkaat nauroivat molempien miesten nimille, mutta sitten tarina pääsi jatkumaan.

– He olivat todella vapaamielisiä. He suutelivat edessäni ainakin kymmenen sekunnin ajan. Pyysin heitä lopettamaan, mutta he vain jatkoivat hellää suutelemista. Intohimoisia kielisuudelmia. Aso oli vieläpä hetero ja Sampo biseksuaali, Cathy jatkoi asukkaiden ihmetellessä tarinaa.

BB-Cathy kertoi innoissaan myös suomalaisten avoimesta suhtautumisesta seksiin ja seksuaalisuuteen. Erityisesti hän mainitsi Samin ja Sarannan seksitouhut.

– Siellä oli Sami ja Saranna. He lähentelivät toisiaan joka päivä myös minun edessäni. Joka ainoa päivä. Pyysin, että voisivatko he irrottaa kätensä toisistaan, mutta he pyysivät minua katsomaan heidän kuivapanoaan (dry humpin’). Saranna oli kuninkaallisesta perheestä. Hän on puoliksi suomalainen ja puoliksi ruotsalainen.