BB-Cathy Manilassa: ”Suomalaiset pitävät alkoholista ja makkarakanakalakeitosta”

Big Brother · Stara.fi

Manilan Pinoy Big Brother -taloon tänään iltaseitsemältä Suomen aikaa palannut BB-Cathy on viihdyttänyt BB-talonsa asukkaita koko illan ajan vauhdikkailla tarinoilla Suomesta ja suomalaisista. Kertomista riittääkin, sillä hän ehti kokea viiden päivän aikana monenlaista.

– Minulla oli ongelma, koska en kyennyt lopettamaan syömistä. Teimme paljon ruokaa ja siellä oli asukkaana myös Toni Tapani, joka on ammattikokki. Minä katselin kun he tekivät ruokaa. He pitivät makkarakanakalakeitosta. Makkara on sausage, kala on fish, kana on chicken ja keitto on soup, Cathy kertoi.

– Kävimme myös saunassa, jossa oli ainakin 90 astetta kuuma. He käyvät saunassa melkein joka päivä. Saunan ja porealtaan jälkeen joimme raakaa vodkaa. Suomalaiset pitävät alkoholista. Ilallisella juotiin myös viiniä. Join yhden lasillisen ja olin hieman huppelissa. Yritin kontrolloida kovasti juomistani.

– Asukkaiden tehtävänä oli opettaa minulle suomalaisuutta ja opinkin siitä paljon. Tutustuin kieleen ja suomalaisiin tuotteisiin. Sitten joulujuhlissa näin myös Joulupukin. Meillä oli joulujuhlat koristeineen päivineen. Se oli todella ihanaa. Todella mukavaa. Joimme  myös pari lasia viiniä, Cathy jatkoi.

Tässä vaiheessa tumma kaunotar jätti kuitenkin kertomatta kuinka hän päätyi vielä samana iltana myös oksentamaan useaan otteeseen. Hän totesi kuitenkin haluavansa kertoa totuuden Suomessa kokemastaan.