Näin BB-Cathy poistui maasta – lounasti lentokentän loungessa

Big Brother · Stara.fi

Perjantaina tunteikkain menoin Suomen Big Brother -talosta poistunut filippiiniläinen BB-Cathy ei jättänyt Suomea vielä perjantaina, kuten jotkut mediat virheellisesti uutisoivat. Sen sijaan hän vietti perjantai-illan ja seuraavan yön Helsingissä sijaitsevassa hotellissa.

Kotimatkalle Cathy suuntasi seurueineen vasta lauantaina iltapäivällä. Hänen ja muun seurueen paluulento lähti Helsinki-Vantaalta lauantaina kello kahden maissa iltapäivällä. Lentokentälle päästyään Cathyn ei tarvinnut odottaa koneeseen pääsyä muiden matkalaisten joukossa, vaan hän nautti sen sijaan kevyen lounaan loungessa.

Samalla mallikaunotar paljasti muulle ryhmälle, ettei hän todellisuudessa osaa tehdä filippiiniläistä ruokaa. Hän ei kuitenkaan kertonut siitä suomalaisille kanssa-asukkailleen, vaan oli opetellut sikäläisen Adobon valmistuksen filippiinien BB-talossa hieman ennen lähtöään Suomeen.