Marisa Miller poseeraa upeana rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen tiimalasivartaloinen bikinimalli Marisa Miller on poseerannut kuluneen syksyn aikana alastomana niin Room 23 -nimisessä kuvakirjassa kuin useiden lehtien sivuillakin. Taannoin hänelle ehdotettiin leikkimielisesti jopa Nobelin seksikkyyspalkintoa.

Tuoreimmissa kuvissa Marisa Miller opettaa Huippumalli haussa -realitykilpailun Yhdysvaltojen version kilpailijoille kuinka heidän tulee poseerata rannalla otettavissa bikinikuvissa. Kuvien perusteella hänellä onkin tarvittava asiantuntemus ja kokemus moiseen opetustuokioon. Kuvissa nähdään ”opettaja-Marisan” lisäksi myös kyseisen realitykisan kilpailijoita. Katso kuvat tästä.

30-vuotias Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on poseerannut usein muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin sekä life style -lehtien kuvissa. Hänet löydettiin mallinuralle 16-vuotiaana San Fransiscossa sijaitsevasta kahvilasta. Pian sen jälkeen hän lensi äitinsä kanssa Italiaan työskentelemään mallina. Millerin kerrotaan olevan amerikkalaisen supermallin ruumiillistuma. Hän on naimisissa elokuvatuottaja Griffin Guessin kanssa.