Toni Braxton vararikossa – aviomies jätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme viime kuussa kuinka laulajatähti Toni Braxton on joutunut taloudelliseen ahdinkoon, kun hän ei ole kyennyt maksamaan asuntolainaansa pankille. Tästä syystä Bank Of America hakee parhaillaan hänen asuntonsa pakkolunastamista. Lisäksi vireillä on City National Bankin oikeusjuttu 900.000 dollarin maksamattomista veloista.

Las Vegasiin kaavaillun viimevuotisen konserttisarjan peruuntumisesta aiheutuneen vararikon lisäksi Braxtonilla on nyt muitakin huolia. Hänen kerrotaan nimittäin eronneen aviomiehestään Keri Lewisistä kahdeksan vuoden avioliiton jälkeen, Essence.com uutisoi.

Pariskunnalla on kaksi lasta, seitsemänvuotias Demin ja kuusivuotias Diezel. Nyt amerikkalaisissa viihdelehdissä pohditaankin, johtuuko miehen eropäätös vaimon taloudellisista vaikeuksista ja eikö Lewis halunnukaan olla vaimonsa elämässä myös vastamäessä.