BB-Tonin haju oli liikaa Stephanialle

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tällä tuotantokaudella erityisen paljon viljelty pieruhuumori on aiheuttanut viime päivinä jonkin verran konflikteja. Eilen esimerkiksi BB-Esa A kertoi olevansa kyllästynyt pieruhuumoriin.

Talon ahkerin haisija on BB-Toni, joka aiheutti taannoin varsin nolon tilanteen päästämällä tahallaan kaasua BB-talon yhteissängyssä BB-Cathyn ensimmäisen yön aikana. Muutenkin miehen ahkera kaasutteli on alkanut häiritä muita.

Eilen tarpeeseen sai BB-Stephania, joka kyllästyi Tonista lähtevään hajuun ja huusi miehelle pää punaisena. Toni ei ollut valituksista moksiskaan, vaan ilmoitti Stephanialle ongelman ratkaisuksi sen, että nainen lopettaisi hengittämisen.

– Jos on noin herkkähipiäinen, niin silloin kannattaa lopettaa hengittäminen, Toni vastasi.

Kovasta tupakanhimosta parhaillaan BB-talon kuntoiluviikolla kärsivä Toni on muutenkin ajautunut tällä viikolla useisiin sanallisiin yhteenottoihin muiden asukkaiden kanssa.