Lindsay Lohan ei iske hanskoja tiskiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina jälleen kovasti julkisuudessa ryvettynyt poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan sai viime kuussa potkut levy-yhtiöstään, mutta neitokainen ei ole ilmeisesti vielä iskemässä niin sanotusti hanskoja tiskiin.

Maanantaina Hollywoodin Katsuya-ravintolassa illastanut julkkistähti vietti viime viikon monien muiden julkkisten tavoin Marokossa juhlistamassa uuden lomakohteen hulppeita avajaisia. Hän palasi kuitenkin keskelle uusia kohuja. Nyt hänen isänsä nimittäin väittää, että Lindsaylla oli suhde näyttelijä Heath Ledgeriin tämän kuollessa.

BIsnespuolella taannoin paljastettiin, ettei Lindsay saanut lainkaan tuloja suunnittelemastaan Ungaro-vaatemallistosta. Nyt hänen musiikkiuransa on kuitenkin ottamassa uuden askeleen taannoisesta pahasta takaiskusta huolimatta. Levy-yhtiöltä saamiensa potkujen jälkeen levy on edelleen työn alla ja tulossa jossain vaiheessa myös julkaisuun. Lindsay kertoi asiasta Twitter-blogissaan.