BB-talon bileissä todellinen kuokkavieras

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -kisassa kyseltiin televisiokatsojilta jo kuluvan tuotantokauden alkupuolella maksullisessa tekstiviestiäänestyksessä katsojien halukkuutta nähdä edellisiltä kausiltakin tuttu leijona talossa. Tänään otus viimein nähdään kuokkavieraana.

Edellä mainittu äänestys ei sujunut aivan taiteen sääntöjen mukaan, koska äänestystuloksessa tapahtui mahdottomia muutoksia mainoskatkon aikana. Tuotanto selitteli muutoksia myöhemmin tietoliikennekatkoksella, mutta gallupien mukaan selitystä ei juuri uskottu. Äänestyksen lopputulos oli kuitenkin se, että katsojat ilmaisivat halunsa nähdä leijona talossa tälläkin kaudella.

Leijonan saavuttua hetki sitten taloon asukkaat ryhtyivät heti arvuuttelemaan kuka entinen BB-asukas puvun sisällä oli. Kätlin uskoi, että siellä oli talosta jo aiemmin sääntörikkomuksen takia häädetty BB-Nino. Leijona saapui taloon illan bileiden kynnyksellä. Asukkaille oli hoidettu terassille muiden muassa grilli.