BB-Toni harkitsee Big Brotherista poistumista

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa ankeissa tunnelmissa parin viime viikon ajan ollut BB-Toni on keskittynyt pääaisiassa valittamiseen ja suutahteluun. Muut asukkaat ovat huomanneet Tonin kireyden ja esimerkiksi Kätlin nimesi hänet häätöäänestykseen juuri siksi. Talon uusi inhokki saikin eilen eniten nimeämisääniä.

Tänä aamuna Toni paljasti Samille kätkeneensä BB-taloon tupakkaa, ja pian tämän jälkeen hänet kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. Pitkän pk-session jälkeen hän suuntasi suuttuneen näköisenä suoraan makuuhuoneeseen, jossa hän ryhtyi pakkaamaan tavaroitaan. Pakkaamisen jälkeen BB-Sampo tuli tiedustelemaan miehen vointia.

– Mä jo hetken mietin että sä olis jo lähdössä meneen. Niinku oikeesti oikeesti, Sampo

– Kävi oikeesti jo mielessä. Kävi oikeesti. Aivan oikeesti, Toni toisteli.

– Ihan turhaa. Se kaduttais niin paljon jälkeenpäin, Sampo totesi.

– Tällaisen viikon jälkeen on pälli kireenä. Ei tällaisen viikon jälkeen ole juuri tsäänssejä jäädä. Kun ei sitä ole oma itsensä vaan joku toinen, Toni jatkoi.

Pian Toni kuitenkin leppyi hieman ja suuntasi muiden asukkaiden luokse keittiöön.