Kohukirja: Angelina Jolie levitti perättömiä huhuja Anistonista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikkoina jo etukäteen kohuttu Angelina Jolien elämästä kertova paljastuskirja on päätynyt amerikkalaisen Us Weekly -viihdelehden ennakkokatselmukseen. Lehden mukaan kirjassa paljastetaan muiden muassa Angelinan juonitteluja koskien miehensä Brad Pittin ex-vaimoa Jennifer Anistonia.

Kirjailija Ian Halperin Brangelina: The Untold Story of Brad Pitt and Angelina Jolie -niminen kirja maalaa Joliesta aikaisempaa selvästi pirullisemman kuvan, sillä se väittää Angelinan levittäneen Jenniferistä tarkoituksellisesti perättömiä negatiivisia juoruja saman aikaan, kun Brad Pitt oli eroamassa tästä seurustellakseen Angelinan kanssa.

Angelina Jolie levitti lehdistölle perättömiä juttuja managerinsa Geyer Kosinskin ja veljensä James Havenin avustuksella vuonna 2005. Tarkoituksena oli saattaa Jennifer Aniston huonoon valoon julkisuudessa. Yksi juoruista oli että Jennifer Aniston oli asettanut oman näyttelijäuransa perheen perustamisen ja lasten hankkimisen edelle, kun Brad Pitt halusi puolestaan perheen. Jutun oli määrä rauhoitella kritiikkiä, jonka mukaan Angelina Jolie varasti Pittin Anistonilta.