Maailman seksikkäin vampyyrikaunotar upeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alastonkuviensa myötä kohuotsikoihin taannoin ensimmäisen kerran noussut Twilight-tähti Ashley Greene näyttää vakiinnuttaneen asemansa Hollywoodin pintajulkkisten saralla. Nyt hän on nimittäin päässyt koristamaan huomenna ilmestyvän maineikkaan Maxim-lehden kantta.

Hollywoodin seuratuimpien nuorien tähtien joukkoon noussut Ashley Greene nähdään poseeraamassa seksikkäänä Maxim-lehden seuraavan numeron kannessa ja sisäsivuilla. Nyt samaisen julkaisun verkkosivuilla on julkaistu lisää otoksia Alice Cullenin roolia teinielokuvassa näyttelevästä muodokkaasta suosikkitähdestä. Kuvat löytyvät tästä.

22-vuotias Ashley Greene on ollut viime aikoina kovassa nousussa Hollywoodin julkkismarkkinoilla. Loppukesästä hän kuvasi jo kolmatta Twilight-elokuvaansa. Ashley Greene tullaan lähiaikoina näkemään myös useissa muissakin elokuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi Summer’s Blood, Skateland ja Warrior. Syksyllä 2009 Ashley poseerasi myös Saturday Night -lehden kannessa.