Maailman seksikkäin vampyyrikaunotar upeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alastonkuviensa myötä kohuotsikoihin taannoin ensimmäisen kerran noussut Twilight-tähti Ashley Greene näyttää vakiinnuttaneen asemansa Hollywoodin pintajulkkisten saralla. Nyt hän on nimittäin päässyt koristamaan huomenna ilmestyvän maineikkaan Maxim-lehden kantta.

Hollywoodin seuratuimpien nuorien tähtien joukkoon noussut Ashley Greene nähdään poseeraamassa seksikkäänä Maxim-lehden seuraavan numeron kannessa ja sisäsivuilla. Nyt samaisen julkaisun verkkosivuilla on julkaistu lisää otoksia Alice Cullenin roolia teinielokuvassa näyttelevästä muodokkaasta suosikkitähdestä. Kuvat löytyvät tästä.

22-vuotias Ashley Greene on ollut viime aikoina kovassa nousussa Hollywoodin julkkismarkkinoilla. Loppukesästä hän kuvasi jo kolmatta Twilight-elokuvaansa. Ashley Greene tullaan lähiaikoina näkemään myös useissa muissakin elokuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi Summer’s Blood, Skateland ja Warrior. Syksyllä 2009 Ashley poseerasi myös Saturday Night -lehden kannessa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat