BB-Toni ilmiriidassa naisten kanssa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon tunnelmat ovat tänään olleet keskimääräistä kireämmät, ja jostain syystä erityisesti BB-Toni on ollut konfliktien keskipisteenä. Hän on ottanut tänään pariinkin otteeseen yhteen naisten kanssa.

Viime viikon nimeämisissä Kätlin perusteli Tonille antamiaan pisteitä sillä, että Toni suuttuu liian helposti ja usein. He ajautuivat tänäänkin sanasotaan, kun Kätlin ilmoitti ettei tiedä koska Toni on oikeasti suuttunut ja koska hän vain esittää.

Tämän jälkeen keskusteluun liittyi myös taloon sunnuntaina muuttanut BB-Tuija, joka ehti ottaa yhteen Tonin kanssa jo eilen. Tänäänkin Tuija sai miehen suuttumaan tivaamalla häneltä tämän kokkauksesta. Toni totesi kuitenkin ettei ollut tällä kertaa oikeasti vihainen.

– Mie en suutu. Jos suuttuisin oikeasti, sanoisin mielipiteeni sinusta, Toni ilmoitti.

Kommentin jälkeen Kätlin tivasi Tonilta mitä hän oli mennyt sanomaan. Hän ei kuitenkaan suostunut toistamaan itseään. Samalla myös Aso riensi puolustamaan Tonia ja totesi ettei tämä suuttunut juuri koskaan. Tuija sai puolestaan huomata, että asiasta ei riidelty nyt ensimmäistä kertaa.