”Lento-onnettomuus tappoi suosikki-DJ:n”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa koettiin syyskuussa 2008 jännittäviä hetkiä, kun kaksi tunnettua artistia, rokkari Travis Barker ja hänen ystävänsä DJ AM, eli Adam Goldstein, joutuivat rajuun lento-onnettomuuteen Yhdysvalloissa. Molemmat selvisivät kuin ihmeen kautta hengissä hypättyään liikkuvasta lentokoneesta, mutta he loukkaantuivat kuitenkin vakavasti.

Tähdet olivat pitkään sairaalahoidossa, ja DJ AM kärsi onnettomuuden jälkeen pahasta masennuksesta ja lopulta hänet löydettiin elokuun lopussa kuolleena New Yorkissa sijaitsevasta asunnostaan. Viranomaisten mukaan hän kuoli yliannostukseen. Nyt Goldsteinin omaiset ovat haastaneet useita lento-onnettomuuteen liittyneitä yhtiöitä oikeuteen, koska heidän mukaansa Adam menehtyi juuri lento-onnettomuuden takia.

Los Angelsin tuomioistuimeen 5. marraskuuta jätetyssä kanteessa väitetään, että onnettomuus aiheutti Goldsteinin kuoleman, vaikka tämä selvisikin varsinaisesta onnettomuustilanteesta hengissä. Omaisten mukaan loukkaantumisen takia otetut voimakkaat kipulääkkeet saivat julkkistiskijukan koukkuun ja niistä myös yliannostus johtui.

Vastaajia haasteesta ei puutu, sillä oikeuteen on nyt haastettu Clay Lacy Aviation, Global Exec Aviation, Inter Travel and Services, Goodyear Tire ja LearJet -yhtiöt sekä konetta lentäneiden pilottien kuolinpesät. LearJet on jo ehtinyt ilmoittaa, ettei sillä voi olla mitään tekemistä onnettomuuden kanssa. Daily Mail -lehden mukaan myös Travis Barker on nostanut vastaavankaltaisen oikeusjutun, jossa hänkin vaatii korvauksia useilta tahoilta.