BB-Toni järkyttyi seksivideostaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa Isoveli viihdytti asukkaita jälleen eilen videopätkillä kauden mieleenpainuvimmista hetkistä ja toisten asukkaiden selän takana puhumisista. Tähän mennessä BB-Toni on saanut olla pääasiassa rauhassa, mutta eilen ruutuun lävähti hänen pelkäämänsä video.

Kyseessä oli nimittäin kooste Tonin ja Iidan taannoisista kuumista lemmenleikeistä. Ensimmäisenä asukkaille esitettiin varsin viatonta pusuttelua Oktoberfesteillä ja sitten hieman ronskimmin porealtaassa. Toni tyytyi vain naureskelemaan näkemälleen, kunnes vuorossa oli kohtaus, jossa hän ja BB-Iida peuhasivat keskellä yötä peiton alla.

Lemmenparin touhuista aiemmin kuulleet asukkaat ovat ihmetelleet kuinka he eivät heränneet yhteissängyssä tapahtuvaan toimintaan. Nytkin asukkaat keskittyivät näkemäänsä, mutta Toni ravasi kauhistuneena ympäri huonetta huutaen ja pidellen kiinni päästään. Sampo antoi kuitenkin rakentavaa palautetta seksisessiosta.

– Mut hyvin se heilui kyllä peitto, ei voi muuta sanoa, Sampo totesi.

– No kuten huomasitte, ei siellä pottuja olla kuorittu. En mie oikeasti panikoi tuommosesta. Meikästä tuo oli huvittavaa, Toni vastasi nauraen.