Ensimmäiset kuvat ja video teinitähden turmabussista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme hetki sitten kuinka teinitähti Miley Cyrusin käytössä parhaillaan oleva keikkabussi on joutunut vakavaan onnettomuuteen Virginian osavaltiossa sijaitsevan Richmondin kaupungin liepeillä. Onnettomuudessa kuoli yksi ja yhdeksän loukkaantui. Miley ei ollut bussin kyydissä onnettomuushetkellä.

Hetki sitten verkkoon päätyi paikallisen CBS6-televisiokanavan uutismateriaalia turmapaikalta valokuvien ja videon muodossa. Video onnettomuuspaikalta löytyy tästä tai artikkelin alta ja valokuvia tästä.

Kuollut henkilö oli ilmeisesti linja-auton kuljettaja. Viranomaisten antamien tietojen mukaan bussi oli ajautunut tieltä ja kyntänyt penkkaa kyljellään jopa sadan metrin matkan. Menehtyneen ja loukkaantuneiden nimiä ei ole kerrottu vielä julkisuuteen. Onnettomuusbussi oli yksi kolmesta linja-autosta, joita Miley Cyrus käyttää kiertueellaan.