BB-talosta häädettiin BB-Stephania ja BB-Toni

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother 2009 -tuotantokaudella on parhaillaan menossa viimeinen suora häätölähetys. Samalla selviävät myös kauden finaaliviikon asukkaat. Ennakkokyselyiden mukaan talosta olisi ollut tänään putoamassa BB-Toni, BB-Stephania, BB-Dana ja BB-Antti.

Jännittävä viimeinen lähetys kulminoitui häätöhetkeen, kun neljä asukasta sai lähtöpassit talosta. Ensimmäisenä heistä häädettiin BB-Stephania ja BB-Toni.

Ensimmäisten kahden nimen selvittyä Aso totesi välittömästi, että häätämiset eivät jää tähän, vaan talosta häädetään hetken kuluttua vielä kaksi asukasta. Samaa mieltä olivat myös Sampo ja Antti, jotka totesivat, että tulossa on vielä ”toinen setti”. Hetken kuluttua näin kävikin.

Big Brother -kilpailun finaali nähdään ensi sunnuntaina.