Maailman tyhmin varas? Marssi oikeuteen saalis kaulassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa nähtiin viime kesän aikana todellinen murtoaalto, kun useiden supertähtien luksuskoteihin murtauduttiin ja niistä varastettiin miljoonien edestä omaisuutta, kuten arvokoruja ja harvinaisia vaatteita. Tekijät saatiin lopulta kiinni viime kuussa.

Perjantaina asiaa käsiteltiin oikeudessa, ja samalla kävi ilmi, että yksi syytetyistä lienee maailman tyhmin varas. Tummahiuksinen nuori nainen saapui nimittäin oikeuteen kaulassaan koru, joka oli varastettu poptähti-näyttelijä Lindsay Lohanin kotiin tehdyn murron yhteydessä.

Tapauksen rikostutkijat tunnistivat korun oikopäätä varastetuksi ja takavarikoivat sen oikeudessa todistusaineistoksi. Kyseinen neitokainen saakin jatkossa sepittää aikamoisen tarinan mikäli aikoo selvitä murtokeikoista ilman tuomiota. Asiasta eilen uutisoinut TMZ uutisoi jo viime viikolla kuinka sama nuori nainen oli bongattu sama koru kaulassaan Hollywoodissa. Aiemmin hän kertoi ostaneensa korun kirpputorilta viidellä dollarilla, mutta perjantaina hän kertoi saaneensa sen ystävältään.