Hollywood-tähti Kevin Costner Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muusikkonakin uraa tehnyt Hollywood-tähti Kevin Costner saapuu ensi vuoden helmikuussa konsertoimaan Suomeen Modern West -yhtyeensä kanssa. Ryhmä nousee 25. helmikuuta Finlandia-talon lavalle.

Kaliforniassa vuonna 1955 syntynyt näyttelijä, tuottaja ja muusikko Kevin Costner on näytellyt pääosaa muiden muassa elokuvissa Lahjomattomat, Tanssii susien kanssa, JFK – Avoin tapaus, Robin Hood – varkaiden ruhtinas ja Bodyguard. Costner palkittiin Oscarilla vuonna 1990 ansioistaan Tanssii susien kanssa -elokuvan ohjaajana.

Hollywood-tähti on myös laulaja ja kitaristi. Kevin Costner & Modern West -niminen kokoonpano kiertää parhaillaan ympäri maailmaa.

– Olin jo pitkään miettinyt, että haluaisin panostaa enemmän musiikkiin ja kenties jopa keikkailla oman bändin kanssa. Tarpeeksi kauan asiaa pähkäiltyäni vaimoni Christine vihdoin pisti pähkäilyyn vauhtia ja kehotti minua ottamaan yhteyttä tuntemiini muusikoihin, Kevin Costner kertoo.

– Ja hemmetti, eihän minulla ollut mitään menetettävää. Sitä paitsi musiikin ja keikkojen avulla minä halusin taas päästä suoraan yhteyteen ihmisten kanssa, sillä Hollywood-tähtenä ja elokuvanäyttelijänä tätä välitöntä yhteyttä yleisöön on vaikea saada puhumattakaan siitä, että pääsisi edes joskus yleisön kanssa keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia.