Povipommi pelkää nakukuviensa puolesta

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Maailmankuulu Glamour-malli ja realitytähti Jordan, eli Katie Price, on viime aikoina ollut otsikoissa I’m a Celebrity… Get Me Out of Here! -realityohjelman tiimoilta. Tähti poistui Australian viidakossa kuvattavasta brittisarjasta alkuviikolla ennen aikojaan, sillä ohjelma kävi tähdelle niin henkisesti kuin fyysisestikin liian rankaksi.

Alkuviikolla viidakosta poistuttuaan povipommi paljasti myös realitysarjaa lähettävän ITV-televisiokanavan haastattelussa jättäneensä poikaystävänsä Alex Reidin. Ironisen tilanteesta teki se, että näytöspainijana uraa luonut Reid oli matkannut samaisena päivänä Australiaan aikeinaan kosia Pricea.

Nyt Jordan pelkää ex-poikaystävänsä levittävän hyvinkin arkaluontoista kuvamateriaalia hänestä kostoksi julkisesta nöyryytyksestään. Kuvat voisivat pilata povipommin yrityksen pelastaa viime aikoina ryvettynyttä julkisuuskuvaansa.

– Hänellä on paljon arkaluontoista materiaalia Katiesta. Katie on varmasti kauhuissaan siitä, että se kaikki tulee julki ja paljastaa hänen todellisen luontonsa, Daily Star -lehden lähde kertoo.

Samaisen lähteen mukaan myös Pricella on vastaavasti kokoelma nakukuvia Reidista. Pricen kerrotaan ottaneen kuvat omaksi vakuutuksekseen, eli toisin sanoen tähti voisi käyttää kuvia omana kiristyskeinonaan Reidia vastaan.

Uusimmat