Povipommi pelkää nakukuviensa puolesta

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Maailmankuulu Glamour-malli ja realitytähti Jordan, eli Katie Price, on viime aikoina ollut otsikoissa I’m a Celebrity… Get Me Out of Here! -realityohjelman tiimoilta. Tähti poistui Australian viidakossa kuvattavasta brittisarjasta alkuviikolla ennen aikojaan, sillä ohjelma kävi tähdelle niin henkisesti kuin fyysisestikin liian rankaksi.

Alkuviikolla viidakosta poistuttuaan povipommi paljasti myös realitysarjaa lähettävän ITV-televisiokanavan haastattelussa jättäneensä poikaystävänsä Alex Reidin. Ironisen tilanteesta teki se, että näytöspainijana uraa luonut Reid oli matkannut samaisena päivänä Australiaan aikeinaan kosia Pricea.

Nyt Jordan pelkää ex-poikaystävänsä levittävän hyvinkin arkaluontoista kuvamateriaalia hänestä kostoksi julkisesta nöyryytyksestään. Kuvat voisivat pilata povipommin yrityksen pelastaa viime aikoina ryvettynyttä julkisuuskuvaansa.

– Hänellä on paljon arkaluontoista materiaalia Katiesta. Katie on varmasti kauhuissaan siitä, että se kaikki tulee julki ja paljastaa hänen todellisen luontonsa, Daily Star -lehden lähde kertoo.

Samaisen lähteen mukaan myös Pricella on vastaavasti kokoelma nakukuvia Reidista. Pricen kerrotaan ottaneen kuvat omaksi vakuutuksekseen, eli toisin sanoen tähti voisi käyttää kuvia omana kiristyskeinonaan Reidia vastaan.