Twilight-tähti: ”Olemme kuin Beatles!”

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Suurta suosiota eritoten teinityttöjen keskuudessa saavuttaneet Twilight-elokuvat ovat tehneet myös nuorista näyttelijöistään suuren luokan tähtiä. Vampyyrielokuvissa kasvissyöjävampyyri Edward Cullenia näytelevä Robert Pattinson on jo ehtinyt vertaamaan suosiotaan jopa kaikkien aikojen suosituimpaan bändiin The Beatlesiin.

– En tiedä, miltä Beatlesista tuntui, mutta kuvittelisin, että se oli hyvin lähellä tätä. Hyvin harvat ihmiset saavat ikinä osakseen niin paljon rakkautta, kun mitä me saamme Twilight-elokuvien tiimoilta, Pattinson kommentoi Just Jared -julkaisulle.

Twilight-elokuvasaagan toinen osa Twilight – Uusikuu sai ensi-iltansa viime viikon perjantaina. Samannimiseen kirjaan perustuvaa elokuvaa odotettiin ainakin fanien toimesta kuin kuuta nousevaa, joten sen odotettiin myös rikkovan ennätyksiä. Elokuva onnistuikin tekemään kaikkien aikojen ennakkonäytösten ennätyksen, mutta jäi kolmanneksi parhaan avausviikonlopun leffalistalla häviten suosiossaan Batman – Yön ritari ja Spider-Man 3 -leffoille.