Ke$ha paljasti Staralle: ”Oksensin Paris Hiltonin komeroon!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen poptähtikaunotar Ke$ha, oikealta nimeltään Kesha Sebert, komeilee parhaillaan maailman hittilistojen kärjessä Tik Tok -kappaleellaan. Viihdelehti Stara tapasi räväkän tähden eilen Amsterdamissa.

Haastattelussa neitokainen paljasti seurapiirijulkkis Paris Hiltonin kotona taannoin tapahtuneen kommelluksen. Ke$ha nimittäin kunnostautui oksentamalla Hiltonin vaatekomeroon. Asian muisteleminen sai hymyn laulajan huulille, mutta hän muisti toki korostaa, että kyseessä oli vain yksittäistapaus.

– En oikeastaan oksentele niin paljon. Se nyt vain sattui tapahtumaan kerran Paris Hiltonin komerossa. Siitä on jo kauan. Pieni oksennus vain, ei mitään suurta, Ke$ha kertoi Staralle.

Paris Hilton ja Ke$ha tutustuivat jo ennen oksennusepisodia, kun Paris ja hänen ystävänsä Nicole Richie vierailivat laulajan kotonaan kuvatessaan taannoista realityohjelmaa ympäri Yhdysvaltoja. Kommellus sattui kuitenkin Hollywoodissa.

– Se tapahtui Paris Hiltonin kodin kaapissa. Paris on tosin käynyt myös minun ja äitini kotona ollessaan kuvaamassa Leidit Landella -realitysarjaansa. Ne ovat kuitenkin kaksi täysin eri juttua. Silloin ei ei kuitenkaan oksenneltu kun hän oli minun luonani, Ke$ha nauroi.

Poptähti Ke$han koko haastattelu on nähtävissä Staran NettiTV:ssä ensi viikon loppupuolella. Neitokainen julkaisee Animal-nimisen debyyttialbuminsa tammikuussa.