Twilight-tähti haluaa tehdä levyn

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Twilight-elokuvissa vampyyri Edward Cullenia näyttelevä Robert Pattinsson on näyttelemisen lisäksi kiinnostunut myös musiikillisesta urasta. 23-vuotias tähti levytti jo Twilight-elokuvan soundtrackille kaksi laulua, mutta haaveilee nyt myös oman levyn julkaisemisesta.

Pattinson ei halua kuitenkaan käytää vampyyrielokuvista saamaansa julkisuutta hyväkseen musiikillisella urallaan, joten mies on kertonut aikovansa julkaista levyn anonyymisti.

– Kirjoitan omia lauluja, se on totta. Aion nauhoittaa tekemiäni lauluja heti, kun Twilight-elokuvien markkinointikiertue on päätöksessään. Ennen sitä, en aio tehdä mitään, sillä en halua, että levyni leimataan Twilight-leffojen vampyyrin tekemäksi. Jos levyni joskus julkaistaan, niin siinä ei tule olemaan nimeäni saati kuvaani, Pattinson kertoo ranskalaiselle Paris Match -lehdelle.

Pattinson on syntynyt Lontoossa, mutta asuu tätä nykyä Los Angelesissa. Mies on työskennellyt näyttelemisen ja musiikkiprojektiensa lisäksi myös mallina.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat