Twilight-tähti haluaa tehdä levyn

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Twilight-elokuvissa vampyyri Edward Cullenia näyttelevä Robert Pattinsson on näyttelemisen lisäksi kiinnostunut myös musiikillisesta urasta. 23-vuotias tähti levytti jo Twilight-elokuvan soundtrackille kaksi laulua, mutta haaveilee nyt myös oman levyn julkaisemisesta.

Pattinson ei halua kuitenkaan käytää vampyyrielokuvista saamaansa julkisuutta hyväkseen musiikillisella urallaan, joten mies on kertonut aikovansa julkaista levyn anonyymisti.

– Kirjoitan omia lauluja, se on totta. Aion nauhoittaa tekemiäni lauluja heti, kun Twilight-elokuvien markkinointikiertue on päätöksessään. Ennen sitä, en aio tehdä mitään, sillä en halua, että levyni leimataan Twilight-leffojen vampyyrin tekemäksi. Jos levyni joskus julkaistaan, niin siinä ei tule olemaan nimeäni saati kuvaani, Pattinson kertoo ranskalaiselle Paris Match -lehdelle.

Pattinson on syntynyt Lontoossa, mutta asuu tätä nykyä Los Angelesissa. Mies on työskennellyt näyttelemisen ja musiikkiprojektiensa lisäksi myös mallina.