Victoria Beckhamin hienostelu käy kalliiksi – edessä jopa leikkaus

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Joka tilanteessa aina korkokengät jalassa esiintyvä entinen Spice Girls -tähti Victoria Beckham joutuu maksamaan kalliisti korkokenkämieltymyksestään. Vuosia toinen toistaan korkeampia korkoja käyttäneen naisen jalkaterät ovat nimittäin korkokenkien käytöstä menneet täysin pilalle.

Muodikkaaseen pukeutumiseen aina panostavan tähden kerrotaan kärsivän todella pahoista kivuista, sillä jatkuva tiukkojen korkokenkien käyttö on muovannut hänen jalkoihinsa erittäin pahat vaivaisenluut. Jopa 15 senttimetrin korkoja käyttävä nainen kärsii pahoista vaivaisenluun aiheuttamista kivuista. Tähden lääkäri on jopa suositellut leikkausta parantamaan ongelmaa, Daily Mail -lehti kertoo.

Leikkaukseen joutuessaan rouva Beckham joutuisi pidättäytymään korkokenkien käytöstä kolmesta kuukaudesta jopa kuuteen kuukauteen, jotta jalat ehtisivät kunnolla parantua. Tämä olisi katastrofi lättäpohjaisia kenkiä vihaavalle tähdelle, joten nyt hän onkin aloittanut päivittäiset jalkateräharjoitukset välttääkseen leikkauksen. Naisen jalat ovat kuitenkin jo siinä pisteessä, ettei pelkät venyttelyt taida enää auttaa.

Victoria Beckham on kuuluisa korkeista koroistaan, sillä nainen käyttää 15 senttimetrin korkoja jopa lastensa kanssa ulkoillessaan. Jalkapalloilija David Beckhamin vaimo ja kolmen lapsen äiti suunnittelee tällä hetkellä oman mallitoimiston perustamista New Yorkiin.