BB-Esa A sittenkin kätyri?

Big Brother · Elina Sipiläinen

BB-talon viilipyttynä tunnettu Esa A suhtautuu viimeiseen BB-talossaolopäiväänsä viileän rauhallisesti. Hetki sitten mies tokaisi kyseessä olevan ”normi sunnuntai”. BB-Antti ei pitänyt viimeistä talossaolopäivää mitenkään tavallisena, vaan miehen mielestä päivä oli hyvinkin erikoinen.

Useaan otteeseen talon kätyriksikin talon sisällä tituleerattu Esa A joutui jälleen kerran myös kätyrikeskustelun keskipisteeseen, kun BB-Kätlin tokaisi BB:n kätyrinä toimivan miehen tietävän taas tulevat tapahtumat etukäteen.

– Oisko se suunnaton shokki, jos nyt selviikin sitten, että ”Esa A, tulisitko päiväkirjahuoneeseen”. Ja sitten poistuminen paikalta. Te kolme olisitte finaalissa, Esa A sanoi myhäillen saaden kätyrikeskustelun jälleen kunnolla käyntiin.

– Mä en usko, että sä olisit kätyri. Mitenkä sä olisit jaksanut?, BB-Kätlin kommentoi.

Aso tokaisi miehen kyllä selvinneen tehtävästä, mikäli tälle olisi maksettu riittävä palkka.

– Sä olisit kyllä loistelias näyttelijä, BB-Antti kommentoi Esan suoritusta.

Esa A huomautti muille, että talossahan oli jo ollut kätyri, kun vanha asukas Tuija oli tullut viikoksi takaisin taloon suorittamaan salatehtävää.

– Tuija tuli taloon, kun me ruvettin epäilemään liikaa. Tuija tuli piilottamaan tän sun kätyrihomman, ettei me epäiltäis, hiuksiaan samalla iltaa varten kihartanut Kätlin kertoi oman teoriansa.

Esa A totesi Kätlinin olevan hakoteillä, mutta spekulointi aiheen tiimoilta jatkui vielä hetken. Pian asukkaat vaihtoivat kuitenkin aihetta, kun Antin jatkuvat kysymykset johdattelivat keskustelun uusille raiteille.