Cindy Crawford myöntää ryppyjensilottelun

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Maailman tunnetuimpiin huippumalleihin aikoinaan lukeutunut Cindy Crawford on myöntänyt joutuneensa korjailemaan ulkonäköön lääketieteen keinoin. 43-vuotias ex-malli kertoo silotelleensa ryppyjään jo usean vuoden ajan Botox-ruiskeiden avulla.

– Täällä Lontoossa on eräs lääkäri, jonka luona olen käynyt ottamassa Botox-ruiskeita. Olen hoitanut koko ihoni hänen avullaan, Crawford paljastaa brittiläisen Daily Mail -lehden mukaan.

Yhdeksän vuotta sitten mallinuransa jättänyt Crawford on kertonut harkinneensa myös radikaalimpia kirurgisia toimenpiteitä vanhentumisen merkkejä vastaan, mutta hylänneensä sitten ajatuksen. Hän ei omien sanojensa mukaan halua näyttää liian keinotekoiselta. Botox-ruiskeita hän kuitenkin alkoi käyttää, sillä nuorena ja kauniina pysyminen tuottaa naiselle paineita.

80- ja 90-lukujen suuriin huippumalleihin lukeutuneella Crawfordilla on nykyään oma kauneustuotesarja. Ex-malli on naimisissa niin ikään entisen mallin Rande Gerberin kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta.