Vanessa Minnillo kaunistutti CSI-sarjaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Nick Lacheyn kanssa seurustellut MTV-kanavan juontajakaunotar ja malli Vanessa Minnillo nähdään usein bikinikuvissa viihdelehtien sivuilla. Nyt tumma kaunotar on nähty näyttelemässä suositussa CSI-televisiosarjassa.

Pysyvää roolia Vanessa Minnillo ei ole kuitenkaan sarjasta saanut, vaan hän on mukana ainoastaan yhdessä jaksossa. Kyseinen jakso esitetään Yhdysvalloissa joulukuussa. Katso kuva vierailusta tästä.

29-vuotias filippiiniläissyntyinen Vanessa Minnillo voitti aikoinaan Miss Teen USA -kilpailun, joka toimi hyvänä ponnahduslautana hänen malliuralleen. Varsinaiseksi julkkistähdeksi hän kuitenkin nousi vasta aloittaessaan seurustelun Jessica Simpsonin ex-miehen Nick Lacheyn kanssa. MTV-kanavan lisäksi hän on juontanut myös Entertainment Tonight -ohjelmaa. Vanessa on nähty näyttelemässä CSI-sarjan lisäksi myös parissa elokuvassa.