Tiger Woods ei suostu puhumaan poliisille – törmäili lääketokkurassa?

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Maailman kuuluisin golf-pelaaja Tiger Woods joutui aikaisemmin tänä viikonloppuna outoon auto-onnettomuuteen, kun hän törmäsi kotipihansa tuntumassa palopostiin ja loukkasi kasvonsa. Woodsin vaimon uutisoitiin aluksi auttaneen miehensä ulos autosta golf-mailaa apuna käyttäen, mutta myöhemmin julki tuli seikkoja, jotka muuttivat vaimon roolin tapahtumien kulussa täysin.

Onnettomuuden todellinen kulku on edelleen hämärän peitossa, mutta paikallisella poliisilla on syytä epäillä Woodsin vammojen olleen törmäyksen sijaan vaimon aiheuttamia. Tätä teoriaa tukee muun muassa se, että kasvoihin törmäyksessä loukkaantuneen Woodsin onnettomuusauton ratista ei tutkimuksissa löydetty lainkaan verta.

Lisäksi Woodsin vaimon Elin Nordegrenin poliiseille antamat lausunnot onnettomuuden kulusta eroavat toisistaan huomattavasti. Lisää epäilyksiä herättää itse Woodsin käytös, sillä mies on kieltäytynyt puhumasta onnettomuudesta virkavallalle. Poliisi on yrittänyt jututtaa Woodsia onnettomuuden tiimoilta, mutta golffari ei ole suostunut puhumaan, vaan poliisit on käännytetty pois miehen kotiovelta.

Woodsin kerrotaan paljastaneen ystävälleen kenties tapahtuman oikean kulun. Hänen kerrotaan sanoneen kuinka hänen vaimonsa oli raapinut hänen kasvonsa verille saatuaan kuulla Woodsin ehkä pettäneen häntä. Tämän jälkeen vaimo oli hakannut tilanteesta autollaan pakoon yrittäneen miehensä autoa golf-mailalla, jolloin Woods oli törmännyt palopostiin.

Golffarin vaimoa saatetaan syyttää pahoinpitelystä, jos jälkimmäinen tarina pitää paikkansa. Woodsilla lienee lisäksi muitakin syitä vaieta poliisille, sillä miehen huhutaan olleen erittäin vahvojen reseptillä saatavien kipulääkkeiden vaikutuksen alaisena auton rattiin astuessaan, TMZ-julkaisu paljastaa.