Lady Gagan seksikäs show shokeerasi

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Erikoisesta pukeutumisestaan tunnettu poppari Lady Gaga shokeerasi seksikkäällä esiintymisellään Kanadan Toronton keikallaan. Popparin esitykseen kuuluivat erittäin niukka esiintymisasu sekä seksiä tihkuva lavashow.

Lady Gaga esitti Toronton sunnuntaisella keikallaan Alejandro-kappaleensa erittäin seksikkään koreografian kera. Paljastavaan asuun pukeutunut laulaja taipui miestanssijoiden käsittelyssä asennosta toiseen. Koreografian rohkeimmassa kohdassa Lady Gaga asettui hajareisin miestanssijan päälle samalla, kun toinen miestanssija laulajan takana kouri tähden rintoja. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Poppari herätti ihmetystä myös polttamalla lavalla tupakkaa kesken laulun. Lady Gaga, oikealta nimeltään Stefani Germanotta, on viime aikoina paljastanut myös haluavansa laajentaa osaamistaan näyttelemisen pariin. Poppari onkin nähty jo pienessä sivuroolissa Gossip Girl -televisiosarjassa, jossa hän esitti itseään.