Näyttelijäpariskunnan tiet erosivat

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Hollywood-pariskunta Reese Witherspoonin ja Jake Gyllenhaalin tiet ovat eronneet. Näyttelijäpari on pitänyt julkisesti yhtä vuodesta 2008, mutta parin romanssin huhutaan alkaneen jo vuonna 2007, jolloin he näyttelivät yhdessä Rendition– nimisessä elokuvassa.

Tarkempia yksityiskohtia parin erosta ei vielä ole annettu julkisuuteen, mutta Witherspoonin lähipiiri on vahvistanut erouutisen todeksi, People-lehti uutisoi.

Reese Witherspoon voitti parhaan naispääosan Oscarin Walk the Line -elokuvan roolistaan June Carter Cashina. Jake Gyllenhaal puolestaan muistetaan muun muassa Brokeback Mountain -elokuvan toisena miespääosan esittäjänä. Mies sai kyseisestä roolistaan myös Oscar-ehdokkuuden.

Whitherspoon on ollut aikaisemmin naimisissa niin ikään näyttelijän Ryan Phillippen kanssa. Pariskunta erosi vuonna 2006 seitsemän yhteisen avioliittovuoden jälkeen. Liitosta syntyi kaksi lasta.