Talent-tähti rikkoo levymyynnin ennätyksiä

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Britain’s Got Talent -kilpailussa toiseksi sijoittuneen laulajasensaatio Susan Boylen suosio on noususuuntainen. Laulajan debyyttilevystä on nimittäin tullut vuoden nopeimmin myydyin albumi Briteissä. Samalla se on noussut brittilistan kärkeen.

Boylen ensimmäinen albumi I Dreamed a Dream julkaistiin vasta 23. päivä marraskuuta, mutta sen myyntiluvut olivat julkaisuviikollaan ennätysmäiset. Albumia myytiin ensimmäisen viikon aikana Britanniassa yli 410.000 kappaletta. Levy teki historiaa, sillä mikään muu albumi koko Britannian listahistoriassa ei ole päässyt yhtä suuriin myyntilukuihin julkaisuviikollaan, Yahoo News uutisoi.

Boylen levy on päässyt Britannian lisäksi listaykköseksi myös Australian sekä Irlannin albumilistoille ja sen huhutaan päätyvän myös Yhdysvaltojen listakärkeen.

48-vuotias Boyle on ollut viime aikoina otsikoissa myös henkisten ongelmiensa vuoksi, sillä laulajan suosion on uutisoitu olevan liian rankkaa tuoreelle tähdelle. Boyle on kärsinyt hermoromahduksen oireista jo toukokuussa päättyneen Talent-kilpailun finaalista lähtien.