BB-kaunotar ei ehtinyt haastatteluun seksisession takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -kausi on jo onnellisesti takana, ja asukkaatkin ovat palanneet siviiliin jopa yli kolmen kuukauden eristyksen jälkeen. Realityohjelman myötä tunnetuiksi tulleilla asukkailla ja erityisesti finalisteilla on pitänyt kiirettä mediassa.

Aina homma ei kuitenkaan mene niin sanotusti putkeen, sillä BB-julkkiksilla voi olla tärkeämpiäkin menoja. Näin kävi esimerkiksi viime viikon torstaina BB-Stephanialle, jonka olisi pitänyt suunnata aamutuimaan Voicen Heräämö-ohjelman haastatteluun. Neitokaista ei kuitenkaan ohjelmassa nähty.

Voicen mukaan kanavan toimittaja tapasi kuitenkin Stephanian myöhemmin, ja tämä oli paljastanut syyn ohjelmasta pois jäämiseensä. Neitokainen nimittäin kertoi olleensa haastattelun aikaan harrastamassa seksiä.