Komedienne nolasi povipommin talk-showssa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Povipommi Jordan eli Katie Price käväisi ennen taannoista Australian reissuaan Yhdysvalloissa laitattamassa lisää Botoxia kasvoihinsa. Kauneusleikkauksista pitävä Price vieraili samaisella reissullaan myös muutamassa televisio-ohjelmassa.

Jordan teki muun muassa kuusi minuuttia kestäneen visiitin amerikkalaisessa Chelsea Lately -talk-showssa. Povipommi kertoi ohjelmassa käyvänsä joka kolmas kuukausi Los Angelesissa laitattamassa hiuslisäkkeensä, kyntensä sekä kauneuskirurgia-asiansa kuntoon.

Povipommin vierailu komedienne Chelsea Handlerin juontamassa ohjelmassa ei kuitenkaan mennyt ihan nappiin, sillä komedienne päätyi lyttäämään Jordanin täysin. Handler vertasi Jordania ohjelmassa amerikkalaisiin turhiin julkkiksiin, kuten Kim Kardashianiin sekä Paris Hiltoniin. Kesken haastattelun komedienne myös tokaisi, ettei häntä kiinnosta pätkääkään Jordanin Botoxit ja hevoset, joista tähti puhui haastattelun aikana mielellään. Ainakin yleisöllä oli hauskaa Handlerin vitsaillessa Jordanin kustannuksella. Povipommi itse jaksoi hymyillä leveästi koko haastattelun ajan.

Chelsea Handler on kertonut myöhemmin, ettei hänellä ollut juurikaan tietoa siitä, kuka Katie Price oli ennen kuin hän tuli ohjelmaan vieraaksi. Kun komediennelle selvisi, että povipommi on pelkkä ”turha julkkis”, hänen arvostuksensa naista kohtaan romahti.

– Hän oli erittäin tyhmä, joten se oli hyvin viihdyttävää minulle. Yritän kohdella ihmisiä, jotka ansaitsevat kunnioitusta, kunnioituksella. Ne, jotka eivät sitä ansaitse, eivät pilkkaamistani edes huomaa, Handler sanoi The Sun -lehden mukaan.